Гусятинська ЗОШ І – ІІІ ступенів отримала шкільний автобус

25 Грудня 2014 15:01
adm.km.ua

adm.km.ua

Сповненими дитячої радості виявились урочистості з нагоди передачі на баланс Гусятинської ЗОШ І – ІІІ ступенів Чемеровецького району новенького шкільного автобуса. На святі, а саме таким його можна назвати для всього трудового колективу школи та його вихованців, були присутні представники органів виконавчої влади області і району – директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олег Фасоля, голова райдержадміністрації Олександр Стахурський, заступник голови районної ради Василь Мамчура.

Розпочався захід із вітань. Спочатку їх виголошували високоповажним гостям наймолодші вихованці закладу. Їхні душевні, щирі слова якнайкраще передавали настрій, з яким вони зустріли представників влади. Згодом перед присутніми виступив Олег Фасоля. Звертаючись до педагогів та дітей, він привітав усіх з Днем Святого Миколая, побажав міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій та підкреслив, що діти повинні із задоволенням ходити до школи. У них, як і вчителів, має бути можливість комфортно та безпечно доїхати на уроки та повернутися додому – це ті завдання, які наразі є одними із пріоритетних у діяльності місцевої влади, адже діти – це майбутнє України!

adm.km.ua

adm.km.ua

«Сьогодні держава опікується проблемами освіти, зокрема сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами як важливим інструментом для рівного доступу сільських дітей до якісної освіти. Школи неодмінно повинні мати свій автобус. Не тільки, щоб довозити на навчання дітей і на роботу вчителів, а й для екскурсій, подорожей, інших потреб учнівського та педагогічного колективів» – зазначив департаменту освіти і науки.

Після вручення ключів від автобусу делегація ознайомилася із матеріально-технічною базою ЗОШ та поспілкувалися із педагогами школи.