Славутські волонтери відправили 5 бронемашин у зону АТО. Військові просять ще

5 Січня 2015 14:45
Славута NEWS

Славута NEWS

Протягом вересня-грудня 2014 року славутськими волонтерами було відремонтовано і відправлено для військових в зону АТО п’ять тягачів МТ-ЛБ.

Як повідомляє Славута NEWS з посиланням на командира підрозділу аеромобільної десантно-штурмової бригади (дислокується в районі селища Піски Донецької області), “кіборга” Віталія,  два відремонтвоані тягача МТ-ЛБ знадобилися для оборони донецького аеропорту.

“Ці машини вивозили особистий склад, а також поранених з зони бойових дій. Завдяки ним проводилась ротація військових, підвозились продукти та вода. Спочатку ми для цих задач використовували БТРи, але останнім часом в зв’язку зі станом розбитих доріг та й ситуацією взагалі, ним було дуже складно добиратися до терміналу, тому що ці машини мають гумовий хід. Шини просто не витримують куль від зброї, якою обстрілюють наші транспортні засоби та кількості осколків, які розкидані по дорогам на під’їзді до аеропорту . Тому, саме МТ-ЛБ просто незамінними в тих умовах, в яких нам доводилось воювати”, – розповів захисник донецького летовища.

Разом з тим, боєць Віталій звернувся до волонтерів про забезпечення додатковою технікою – їм потрібні МТ-Лб і КАМАЗи.

Реквізити для надання благодійної допомоги на ремонт військової техніки:
Отримувач: Громадська організація «Товариство підприємців «КРАЙ» (ГО «ТП «КРАЙ») код 33361469
Р/р 26003052420076 в ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 315405
Призначення платежу: Благодійна допомога на потреби АТО, ремонт військової техніки.