Хмельницький воєнком обіцяє оприлюднити саботажників мобілізації

7 Січня 2015 17:49
segodnya.ua

segodnya.ua

Начальник Хмельницького обласного військового комісаріату, полковник Сергій Присяжнюк обіцяє оприлюднити прізвища керівників підприємств, які саботують мобілізацію.

Про це він заявив у коментарі “Незалежному громадському порталу”.

За його словами, четверта хвиля мобілізації передовсім зачіпає автомобільну та інженерно-будівельну техніку. Загалом, її планується залучити близько 200 одиниць. Однак з цим виникають суттєві проблеми – директори підприємств приховують техніку і не хочуть допомагати армії.

“У першу чергу нам потрібні КРАЗи, УРАЛи, ЗІЛи, екскаватори, бульдозери та автомобільні крани. Будівельної техніки немає достатньо в області, а те що є – керівники підприємств приховують. Замість того, щоб допомогти захищати державу, вони приховують її. Коли одні в державі воюють, інші сидять на диванах і заважають мобілізації. Я вам обіцяю, після того як ми проведемо мобілізацію я оприлюдню всі прізвища недобросовісних керівників”, – обурився Присяжнюк.

Воєнком запевнив, що всі плани призову техніки будуть укладені в законному порядку та по-людськи: якщо на підприємстві є 20 одиниць техніки, всю її одночасно не заберуть.

Довідка НГП. Від будівельної техніки в зоні АТО, в тому числі залежить і безпека українських солдат: з ії допомогою будуть окопи, бліндажі, капоніри та інші захисні споруди.