В Кам’янці-Подільському відкрито чотири пункти обігріву

9 Січня 2015 17:30
styknews.info

styknews.info

У зв’язку з різким похолоданням в Кам’янці-Подільському розпочали роботу стаціонарні пункти обігріву для соціально незахищених верств населення.

Наразі у місті діє чотири пункти обігріву, які розташовані у соціальних центрах “Довголіття” (вул.Франка, 30) та “Надія” (вул. Пушкінська, 34) і у приймальних відділеннях міської лікарні за адресами вул. Пушкінська, 31 та вул. Матросова, 17.

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення спільно з Департаментом соціального захисту населення, міським відділом УМВС та 2-м Державним пожежно-рятувальним загоном ГУ ДСНС проводяться соціальні патрулювання щодо запобігання обмороження та переохолодження серед бездомних та самотніх громадян.

На випадок відключення централізованого опалення, на виконання розпорядження міського голови, створено сім пунктів обігріву для мешканців та гостей міста на базі міських шкіл (НВК №№ 3,9,16,17 та ЗОШ №№ 6,10,12). В кожному пункті призначено групу забезпечення роботи пункту та передбачено місця для мобільних пристроїв обігріву.