Гуманітарна допомога для переселенців

12 Січня 2015 12:29
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Усі переселенці із зони АТО можуть отримати теплі речі та деякі медекаменти, що надійшли з міста-побратима Кутна Гори (Республіка Чехія) і від «Центру допомоги переселенцям» відповідно.

Отримати допомогу можна в приміщенні Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Шевченка, буд. 26, ІІІ поверх).

Сім’ї вимушених переселенців з дітьми можуть отримати ліки від болю в горлі (льодяники) та від кашлю (сироп), що були передані об’єднанням громадських організацій «Центр допомоги переселенцям» за сприяння Благодійного Фонду «Сострадание».

Усі, хто ще не встиг отримати ліки, можуть звертатися в Центр по допомогу. Детальнішу інформацію можна дізнатися за номерами: 91428, 91429. Контактна особа – Заїка Тетяна Михайлівна.

Нагадаємо, що наприкінці 2014 року до Кам’янця-Подільського надійшла гуманітарна допомога з міста-побратима Кутна Гори (Республіка Чехія) для наших військовослужбовців, що перебувають у зоні проведення АТО.

8 січня 2015 року рештки гуманітарної допомоги (переважно теплий жіночий та дитячий одяг) було передано Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою її передачі членам сімей вимушених переселенців із зони АТО.