На Деражнянщину евакуюють 35 дітей із Дебальцево

3 Лютого 2015 17:19
pravdorub.kr.ua

pravdorub.kr.ua

Питанням евакуації, режиму підвищеної готовності на території району було присвячене засідання комісії  Деражнянської РДА .

Посадовці погодили важливість прийнятих рішень: наразі необхідно передбачити кошти на ліквідацію надзвичайних ситуацій, на мобілізацію, на забезпечення медикаментами та продуктами харчування.

Для виконання цих завдань у районі створено  10 спеціальних служб.

У разі виникнення або загрози виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Деражнянського району та в особливий період визначено приймальний евакуаційний пункт – Деражнянський НВК №2, вул. Л.Українки. Пункт висадки евакуйованого населення – залізнична станція м.Деражні, вул. М.Привокзальний.

Наразі головне завдання: прийняти 35 дітей із зони проведення бойових дій  у Дебальцево. Для їх забезпечення та перевезення до Вовковинецької школи-інтернату все готово.

Також члени комісії обговорили ряд питань щодо забезпечення населення засобами захисту, готовності захисних споруд, забезпечення паливно – мастильними матеріалами та створення мобільних груп швидкого реагування.