У двох надсучасних тролейбусах Хмельницького встановлять відеореєстратори

4 Лютого 2015 18:00
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Два надсучасних нових тролейбуса марки “Електрон”, придбаних КП «Хмельницькелектроавтотранс», вже повністю укомплектовані і готові до виходу на рейси.

Затримка першого рейсу була спричинена тим, що хмельницька влада заборгувала заводу-виробнику 4 млн. 452 тис. грн. за ці транспортні засоби. Не були залагоджені і деякі бюрократичні процедури.

За словами директора КП «Електротранс» Віктора Паламарчука, виробник наразі вже дав дозвіл випустити тролейбуси до повної оплати. Найближчим часом із заводу на підприємство прибудуть електронщики, щоб навчити хмельницьких колег ремонтувати нові тролейбуси.

«Ще мають приїхати представники інспекції з Києва, які повинні обстежити тролейбус, присвоїти бортовий номер і дати добро на експлуатацію. Під час роботи електронщиків ми ще повинні встановити систему Wi-Fi, зовнішнє озвучення і відеореєстратор у салоні. Все це займе до двох тижнів. Це дійсно надсучасні тролейбуси. Сьогодні в Україні працює лише одна така машина під заводським номером 1, у Львові. У Хмельницькому їздитимуть тролейбуси під заводськими номерами 2 і 3», – розповів Віктор Паламарчук.