Добрі справи дітей Прибужжя

5 Лютого 2015 12:43
adm-km.gov.ua

adm-km.gov.ua

Любов до Батьківщини, патріотизм, співчуття, небайдужість та благодійність є необхідними для кожного, особливо в такий нелегкий для всієї України час.

Справжні патріоти України – військовослужбовці, які захищають територіальну цілісність та незалежність України, сьогодні як ніколи потребують нашої з вами допомоги.

Розуміючи це, до акції «Допоможи солдату» долучилися діти, батьки, вчителі Малиницького, Ружичанського НВК та Шаровечківської ЗОШ І-ІІІст.

4 маскувальні сітки, сплетені школярами із шматочків тканини, довжиною по 20 метрів, відправлені у зону АТО. Крім того, школярами навчальних закладів були складені зворушливі, патріотичні та по-дитячому доброзичливі листи, плакати для захисників Вітчизни, у яких учні дякують за мирне небо над їхніми головами та просять солдат повертатися додому живими та неушкодженими.

Байдужими не залишилися школярі Прибузького краю і до солдат, які проходять реабілітацію після АТО в Хмельницькому гарнізонному військовому госпіталі (мікрорайон «Ракове»). Святково-концертну програму, яку підготували юні артисти, радо вітали бійці. Тепла, щира зустріч подарувала усім радісні та щасливі миттєвості. Відвідали також тих бійців, які прикуті до ліжка, але дуже привітно зустрічали дітей. «Ми прийшли підтримати вас і подякувати за те, що ви, ризикуючи здоров’ям і життям, робите для нашої країни. Дай Боже, щоб ви якнайшвидше одужали і повернулися до своїх родин», – сказала одна з учениць Райковецької ЗОШ І-ІІІ ст.

На згадку про зустріч юні патріоти подарували сувеніри-обереги, малюнки, листи та принесли смачні гостинці: солодощі, фрукти, продукти харчування. Бійці були щиро вдячні школярам за зустріч та дарунки.

сетки-2adm-km.gov.ua

adm-km.gov.ua

Добрі справи, до яких долучилися учні, батьки та педагогічні колективи навчальних закладів району, ще раз є підтвердженням того, що всі прагнуть миру і спокою над головою, мріють бачити Україну єдиною і неподільною.

Це лише маленька часточка великої пошани учнів Хмельницького району до тих, хто став на захист Вітчизни, тим, хто кує перемогу на Сході України.

Світлі діла та помисли будуть продовжуватися і надалі.