Хмельничан запрошують на найбільший в історії України суботник

10 Березня 2015 15:05
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Завдяки ініціативі Let’s do it,Ukraine Хмельницька область долучається до найбільшого суботника за всю історію незалежної  України. 25 квітня ця акція відбуватиметься в Україні вже вп’яте. Щороку кількість людей, що приєднались до прибирання своїх міст суттєво зростала. Якщо у 2011 році на суботник вийшло лише 22 тисячі українців, то у минулому році їх було вже 170 тисяч.

У Хмельницькому акцію координує Степан Кушнір. Наразі триває розробка карти прибирань. “Ми шукаємо місця в межах міста, котрі потребують прибирання. Хотілось би прибрати там, де довго утворювалось стихійне звалище. До розробки карти прибирань ми запрошуємо долучитись всіх хмельничан і в подальшому чекаємо їх на суботнику”, – розповів координатор акції у Хмельницькому.

Щоб долучитись до акції необхідно зареєструватись на сайті http://letsdoitukraine.org/ проекту. Всі подальші вказівки надійдуть вам на електронну пошту. Взяти участь у розробці карти прибирань у Хмельницькому можна в групі https://vk.com/letsdoit2015  спільноти в соціальній мережі. Там організатори збирають навіть фотографії територій, які потребують суботника.