У Хмельницькому з молотка продаватимуть військові трофеї

19 Березня 2015 17:02
ngp-ua.info

ngp-ua.info

28 березня у Хмельницькому відбудеться аукціон військових трофеїв, організований місцевим осередком “Правого сектору”.

Серед найцікавіших лотів червоно-чорний прапор “Правого сектору”, що висів на метеовишці у Донецькому аеропорту. Сильний вітер пошматував прапор – від нього лишилась лише половина. Також у ньому є декілька дірок від куль. Організатори запевняють, що тканина прапору настільки просякнута запахом пороху та горілого, що це відчувається досі. Стартова ціна 400 грн.

Також одним з лотів аукціону стане бойовий шеврон заступника комбата сьомого окремого батальйону ДУК “Правий сектор” з позивним Вус. Цей шеврон боєць носив на лівому рукаві військової форми. Він пройшов Піски, Донецький аеропорт, всі бойові виходи та обстріли.

Окрім того на аукціон виставляються гільзи від зброї різних калібрів, осколки мін, тубус від гранотомету РПГ-22 “Муха” з автографами бійців ДУКу, а також книжки ідеологів “Правого сектору” Павла Загребельного, Василя Іванишина та Дмитра Яроша.

Аукціон відбудеться 28 березня о 16:00 в приміщенні монотеатру КУТ. Вхід 30 грн. Під час аукціону присутніх розважатимуть хмельницькі та тернопільскі гурти.

Всі виручені кошти підуть на потреби сьомого окремого батальйону ДУК, у складі якого воюють переважно подоляни.