Нагороду «Людина року-2014» отримала ще одна представниця Хмельниччини

25 Березня 2015 09:30
podilska.info

podilska.info

Переможцем у номінації «Меценат року» визнано жительку м. Шепетівка, директора Благодійного фонду «Зміцнення громад» Тетяну Василик.

21 березня у Києві відбулася 19 загальнонаціональна програма вручення премій «Людина року-2014».

Традиційно на церемонії були відзначені особистості, чия праця стала визначним здобутком нашої держави у році, що минув. Серед кращих із кращих діячів України були нагороджені видатні журналісти, лікарі, бізнесмени, спортсмени, підприємці, артисти, державні діячі та військові. Міжнародні премії було вручено трьом переможцям, серед яких ‒ Президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте.

Не обійшли увагою на церемонії і нішу благодійності:

‒ Благодійний фонд ось уже впродовж 5 років сприяє розвитку ключових сфер життя наших громад. Втім, із приходом на українські землі біди, велика частина зусиль відтепер направлена на допомогу нашим героям. Це як закупівля речей першої необхідності та засобів захисту, так і реалізація масштабних проектів з відновлення бойової техніки, залучення інвестицій у мобільний шпиталь ім. М. Пирогова тощо. Ні для кого не секрет, що лише завдяки підтримці волонтерів та благодійників хлопці ще можуть обороняти нашу з вами незалежність, тож зараз маємо направити всі зусилля для того, щоб разом вберегти наших синів та захистити Україну, – коментує Тетяна Василик.