Кам’янець-Подільський запрошує на вуличний фестиваль музики

16 Червня 2015 17:07

ночь кино кам-127-28 червня уКам’янці-Подільському на центральній вулиці міста пройде третій музичний фестиваль «Соборна Фест».

На заході виступить понад 15 українських гуртів. Серед виконавців будуть, як відомі гурти (Бекінгем, Revolver, BluesAssociation, Чумацький Шлях, SV-Projectта інші), так і молоді виконавці-аматори.

Як повідомили сьогодні на брифінгу для ЗМІ організатори, в рамках фесту відбудеться турнір серед непрофесійних гуртів. Переможець конкурсу отримає право на запис свого синглу в професійній студії звукозапису.

«Також під час фестивалю «Соборна Фест. Народжені в Кам’янці» пройде чемпіонат ритмічних танців «Justdance 2015», де кожен бажаючий зможе навчитись нових танцювальних рухів. Музичне дійство відбуватиметься під відкритим небом та вхід на нього буде вільний», – заявив Віктор Годний, представник готелю «7 днів»

Вже традиційно для Кам’янця-Подільського під час масштабних дійств функціонуватимуть майданчики волонтерів, які збиратимуть кошти на підтримку кам’янчан-учасників АТО.