Хмельницьких міліціонерів з АТО зустрічали зі сльозами щастя

21 Червня 2015 12:38
IMG_4834

фото Афіни Черкезової, НГП

Сьогодні з зони АТО повернулось 45 бійців зведеного загону Хмельницького обласного УМВС. Хлопці прибули з ротації додому без втрат та поранень. Їх зустрічали рідні та близькі, дружини і діти і мало в кого на очах не було сліз хвилювання і радості.

Начальник обласного УМВС Микола Семенишин зазначив, що бійці з честю та гідністю виконали свій обов’язок перед державою. Окремо він подякував рідним та дружинам бійців.

Всіх працівників зведеного загону було нагороджено грошовими преміями та оголошено подяку працівникам, які вперше виконали службові обов’язки в зоні проведення АТО.

Керівник зведеного загону полковник міліції Андрій Когунь подякував волонтерам з Волочиська, Хмельницького, Києва та Харкова за їх налагоджену і регулярну роботу.

“Ми завжди знали, що у нас є міцне плече тут в Хмельницькому, яке завжди нас підтримує. Волонтери з Волочиська, Хмельницького, Києва та Харкова приїжджали до нас, допомагали з продуктами харчування і морально підтримували. Дуже добре працюють волонтерські організації”, – підкреслив він.

Також Когунь розповів, що роботу зведеного загону з Хмельницького гідно оцінило керівництво Артемівського відділу міліції та всім оголосило подяку за справно виконану службу.