Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни підводить підсумки та вітає колег

21 Червня 2015 12:57
1434863289_1308296348_6

podilska.інфо

“Бути медиком – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе задоволеним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!”
У день професійного свята – Дня медичного працівника привітала колег головний лікар обласного госпіталю ветеранів війни Оксана Бочкарьова.

“Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше.
Від усієї душі бажаю Вам здоров’я, щастя та безхмарного неба.
Особливі слова варто сказати тим медикам, які працювали і продовжують працювати в зоні АТО. Робота в умовах бойових дій вимагає неабиякої мужності, сил і терпіння.
Нехай переможне світло добра і справедливості додасть сил та наснаги для благородних справ в ім’я щасливого майбутнього нашого краю.”

Оксана Валеріївна очолює заклад не так давно – з квітня цього року. Та вже за такий невеликий термін можна підвести перші підсумки.

За словами головного лікаря у госпіталі лікуються учасники Другої світової війни, ветерани та діти війни. Обладнання, яким користувались раніше, було морально і фізично застарілим, рентгенапарат працював ще з 1991 року і втратив свою діагностичну якість.
“Хоча й кажуть, що в лікарні й стіни лікують, усі ми розуміємо, що головне для одужання пацієнта — кваліфікована робота лікарів і обладнання, з допомогою якого можна швидко та якісно повертати здоров’я. У нас дуже кваліфіковані, фахові, розумні лікарі, але без хорошого обладнання й професіоналам високого класу працювати нелегко. Тому надзвичайно тішать “обновки”, які вдалося придбати для закладу.
За останні два місяці у госпіталі суттєво оновилено матеріально-технічну базу в частині забезпечення сучасним медичним обладнанням. Це дало можливість розширити спектр надання спеціалізованої медичної допомоги пацієнтам.
Дякуючи керівництву області, придбали рентгенівський діагностичний комплекс, закуплено монітор для реанімаційного відділення, УЗД-пристрій, дизель-генератор для безперебійного електроживлення та проведено мережу Wi-Fi для комфорту пацієнтів і можливості постійного навчання персоналу.”