“Порошенківці” не можуть поставити до Хмельницького два тролейбуси, бо фірма-конкурент подала скаргу

24 Червня 2015 09:57

Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», яке виграло торги, не може поставити до Хмельницького два тролейбуси, бо не підписана угода.

Про це “Незалежному громадському порталу” повідомив директор комунального підприємства “Хмельницькелектротранс” Віктор Паламарчук.

IMG_4897

Фото Афіни Черкезової, НГП.

Він зазначив, що проблема заключається у ТОВ “Укрпастех” (Київ), яке також брало участь у торгах, зараз результати тендера оскаржує в Антимонопольному комітеті України. Претензії фірми-конкурента зводяться до того, що “Богдан Моторс” не вчасно подав банківську заставу у розмірі 100 тис. грн (запізнення на один день – НГП).

“Богдан Моторс” за два тролейбуси запропонував 8 млн. 265 тис. грн, тоді як “Укрпастех” – 9 млн. 800 тис. грн. На мою думку, ця скарга є необгрунтованою. Зрозумійте правильно – переплачувати 1,2 млн. грн з міського бюджету буде неправильно”, – сказав Паламарчук.

propozutsiapropozutsia2

 

Нагадаємо, що повідомлення про акцепт з’явилося на “Віснику державних закупівель” ще 12 травня. І протягом 30 календарних днів мав бути підписаний договір про поставку двох тролейбусів.

Довідка НГП. Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» ПрАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» (Луцьк) належить до орбіти бізнес-партнерів Президента Петра Порошенка.