ФК «Спортлідер+» гостинно запрошує на футзальні турніри до Хмельницького

25 Червня 2015 17:42

1435227743_sport-ura527Хмельницький клуб спільно з Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області гостинно запрошує до Хмельницького на цілу низку товариських футзальних турнірів, повідомляють на офіційному сайті ФК “Спортлідер+”.

Футзальне життя у Хмельницькому з кожнем днем все більше бурлить та розвивається, і величезна заслуга у цьому Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, яка щоденно додає максимум зусиль для подальшого становлення цього виду спорту на подільській землі. Користуючись нагодою, ФК «Спортлідер+» та Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області хочуть проінформувати спортивну громадськість та запросити гравців та команди до участі у престижних товариських турнірах, інформацію про які Ви дізнаєтеся далі у нашому матеріалі.
З 14-ого по 16-е серпня у Хмельницькому відбудеться традиційний розіграш Кубку «СВОБОДИ». Як показує практика, ці змагання для багатьох учасників є останніми приготуваннями напередодні старту нового всеукраїнського футзального сезону. На даний момент участь у Кубку «Свободи» підтвердили три команди української футзальної Екстра-ліги – «Енергія» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ) та ФК «Спортлідер+» Хмельницький. Заявки на участь у Кубку «СВОБОДИ» приймаються до 20-го липня 2015-го року.
Жовтень обіцяє бути неабияк насиченим офіційними турнірами під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. З 2-ого по 4-е жовтня відбудеться другий за ліком турнір «Покрова – наша мати». У змаганнях візьмуть участь команди Екстра-ліги, Першої ліги Чемпіонату України з футзалу, найкращі команди АФЛУ, кожна з яких зіграє не менше чотирьох матчів. Заявки на участь у змаганнях приймаються до 10-го вересня 2015-го року.
З 16-ого по 18-е жовтня у Хмельницькому відбудеться товариський турнір під назвою Кубок ФК «Спортлідер+». У змаганнях візьмуть участь команди Екстра-ліги, Першої ліги Чемпіонату України з футзалу, найкращі команди АФЛУ, кожна з яких зіграє не менше чотирьох матчів. Заявки на участь у змаганнях приймаються до 20-го вересня 2015-го року.
Не оминула увагою Асоціація і розвиток підростаючого покоління. З 22-ого по 25-е жовтня у Хмельницькому пройде футзальний турнір серед дитячих команд під назвою «KHMELNYTSKY OPEN CUP». Змагання відбуватимуться у двох вікових групах: 1999-2000 та 2003-2004 р.н Кожна з команд зіграє не менше чотирьох матчів. У змаганнях візьмуть участь дитячі команди з України та найближчого зарубіжжя. Заявки на участь у змаганнях приймаються до 20-го вересня 2015-го року.

Усі змагання проходитимуть у затишному спорткомплексі УМВС. Додамо також, що формат проведення усіх турнірів визначатиметься в залежності від кількості команд-учасниць. Більш детальну інформацію на рахунок майбутніх змагань Ви зможете дізнатися у презентаційному листі. Телефон для довідок: 067-308-54-00.