Кам’янець-Подільська міськрада: рішення про підвищення комунальних тарифів було прийняте поспіхом та непрозоро

1 Липня 2015 10:57
podilska.info

podilska.info

Під час пленарної сесії Кам’янець-Подільської міської ради депутати направили звернення до Президента, голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України.

Місцеві обранці «вкрай занепокоєні ситуацією, яка склалась у суспільстві і вважають, що рішення про таке значне підвищення комунальних тарифів було прийняте поспіхом, без достатніх підстав, глибокого соціально-економічного аналізу, непрозоро, без урахування реальних доходів населення та рівня безробіття…»

Оподаткування пенсій, на думку депутатів міськради, також є нонсенсом, а економічні позитиви від такого кроку несуттєві. Також вони вважають ,що влада пішла хибним шляхом і по відношенню до малого та середнього бізнесу.

Зважаючи на це, депутати Кам’янець-Подільської міської ради просять переглянути ціни/тарифи на природній газ та комунальні послуги, провести індексацію зарплат та пенсій у відповідності до рівня інфляції, відмінити податок на пенсії і перенести терміни впровадження контрольно-касових апаратів до стабілізації економічного стану в країні.