У Хмельницькому працює угруповання перевізників-нелегалів – ОДА

1 Липня 2015 15:11
автобус

Фото НГП

Начальник управління інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації Олег Гуменний наголосив, що на хмельницьких автовокзалах працює угруповання перевізників-нелегалів.

Про це сьогодні посадовець розповів на засіданні колегії ОДА.

За його словами, найбільше скарг надходить із автозупинки №5, де здійснюються нелегальні перевезення за напрямками Хмельницький-Дунаївці-Городок-Кам’янець-Подільський.

“Керівництво автозупинки №5 встановило камеру відеоспостереження для відслідковування незаконних пасажирських перевезень, але у перший день роботи камеру було розбито. Крім цього, біля автовокзалу №2 (вулиця Шевченка) постійно формуються автобуси нелегальних перевізників за київським напрямком. На цьому об’єкті працює цілу угруповання, яке займається пошуком пасажирів та їхньою відправкою за вказаним напрямком”, – заявив Гуменний.

Чиновник додав, що нелегали ігнорують дорожній знак “Зупинка заборонена” на виїзді з Хмельницького у напрямку Старокостянтинова і попросив Державтоінспекцію відреагувати.

“Ми повинні вживати всі можливі заходи із боротьби з цим ганебним явищем. Зокрема, щоденною присутністю у визначених місцях маємо вести роз’яснювальну роботу, щоб порушники закону бачили, що в області є влада і вона спроможна діяти”, – зазначив начальник управління інфраструктури ОДА.

На закиди члена колегії ОДА і голови Федерації профспілок області Геннадія Харьковського стосовно “кришування” перевізників з боку чиновників управління інфраструктури та туризму облдержадмінстрації, пан Гуменний запевнив, що його відомство “не кришує жодного перевізника”.

“Всі вони для нас однакові”, – сказав чиновник.