Хмельницькі газовики не хочуть визнавати, що “вершки” на трубі знімає росіянин

3 Липня 2015 17:20
podilska.info

podilska.info

ПАТ “Хмельницькгаз” спростовує інформацію про те, що засновниками ТОВ “Хмельницькгаз збут” є ПАТ “Хмельницькгаз” та Володимир Луняк з Москви, а останній є ще вигодоодержувачем.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник голови правління ПАТ “Хмельницькгаз” Віталій Рейда.

“Учасником ТОВ “Хмельницькгаз збут” стовідсотково є юридична особа ПАТ Хмельницькгаз. Я дивився той скріншот (про це вже писав НГП) і не розумію як це могло трапитись. По всім установчим документам це “Хмельницькгаз”, – сказав він.

Також Рейда наголосив, що у юридичному відділі його установи інформацію Єдиного державного реєстру про вигодоодержувача з Москви спростовують. На його думку розміщення такої інформації є порушенням закону про захист персональних даних і на її розміщення потрібен дозвіл від фізичної особи.

Як відомо, з 1 липня газ для промисловості та бюджету Хмельницької області постачатиме ТОВ “Хмельницькгаз збут”. Воно отримало ліцензію на провадження цієї діяльності, згідно з рішенням НКРЕКП №1649 від 28.05.2015 р.

За даними Єдиного державного реєстру, засновниками ТОВ “Хмельницькгаз збут” є ПАТ “Хмельницькгаз” та Володимир Луняк з Москви.

Натомість вигодоодержувачем (тобто особа, на користь або в інтересах якої проводиться фінансова операція – НГП) винятково зазначається росіянин Володимир Луняк.

gas