Чемпіонат “Зірки Поділля-2015” завершився

15 Липня 2015 18:17

теніс“Зірки Поділля-2015” – під такою назвою у Хмельницькому проводився відкритий чемпіонат міста з тенісу, який тривав з 6 до 10 липня. Заявки на участь у ньому подали 60 спортсменів, повідомляють на сайті міської ради. Окрім хмельничан за перемогу у змаганнях боролися тенісисти зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Рівного, Чернівців та Закарпаття.
У віковій категорії до 14 років переміг хмельничанин Сергій Антонюк. У цій віковій категорії призові місця також посіли троє наших дівчат, а саме: Яна Заремба (1 місце), Ольга Труніна (2 місце), Яна Бресь (3 місце).
У віковій категорії до 12 років переміг хмельничанин Іван Сидоренко, а третє місце у Максима Макарського, який, до речі, виступатиме на Чемпіонаті України у Харкові, що розпочнеться 13 липня. Ще троє наших дівчат вибороли всі призові місця – Аніта Савдієва (1 місце), Марина Бабій (2 місце), Юля Хмара (3 місце).
Серед наймолодших ( вікова категорія до 10 років) третє місце посіла Софія Сумнєвич.
Крім одиночних ігор проводилися ігри в парах. Вдалими вони були для Яни Заремби, Яни Бресь — 1 місце (вікова категорія до 14 років); Аніти Савдієвої, Марини Бабій – 1 місце (вікова категорія до 12 років); Івана Сидоренка, який грав у парі з представником міста Тернопіль Олексієм Корнєвим – 1 місце (вікова категорія до 12 років); Сергія Антонюка, Данила Горобця – 2 місце (вікова категорія до 14 років); Юлії Хмари, Анастасії Д’яченко ( з Тернополя) — 2 місце (вікова категорія до 12 років); Максима Макарського, Максима Лищука — 2 місце (вікова категорія до 12 років).