ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

17 Липня 2015 16:59

_Osvityani_Hmelnichchini_zvernulisya_do_rosiyskih_koleg_iz_prohannyam_donesti_pravdu_pro_podiyi_v_Ukrayini_1_2015_07_14_11_09_26На Хмельниччині звільнили 202 працівники міліції, з яких 139 особи начальницького складу. Про це відзвітував головний міліціянт області Микола Семенишин за 100 днів перебування на займаній посаді.

Крім цього, з початку року розпочато перевірку щодо 438 представників органів внутрішніх справ, відповідно до закону про очищення влади, шестеро працівників ДАІ потрапили під люстрацію. Щодо працівників міліції порушено 14 кримінальних проваджень.

114 вояків повернулися на Хмельниччину живими й неушкодженими. Понад півроку оперативно-бойова прикордонна комендатура виконувала завдання в Східному регіональному управлінні ділянки відділу прикордонної служби “Красна Талівка” Луганського прикордонного загону. На Сході бійці звільняли населені пункти Донбасу та боронили мирних мешканців.

Контактцентр: на Хмельниччині люди переймаються соціальними проблемам. Обласний контактний центр за 6 місяців поточного року прийняв понад 2,5 тисяч звернень та надав ще більше півтисячі усних консультацій. Практично третина з них стосувалася порядку отримання та подачі документів на призначення субсидій малозабезпеченим жителям та ряду інших пільг. Ще маса питань щодо комунального господарства, будівництва та благоустрою, корупції та роботи органів влади, охорони здоров’я.

Поодинокі звернення стосувалися питань правосуддя, обороноздатності, зайнятості і безробіття.

На реконструкцію комунального кінотеатру імені Тараса Шевченка хмельницькі депутати виділили 3,7 мільйони гривень. Після реконструкції комунальний кінотеатр зможе конкурувати з “Мультиплексом”, переконані представники влади. (Компанія «Мультиплекс – Холдинг» (мережа багатозальних кінотеатрів) заснована 2003 році. З 2009-го року «Мультиплекс» зайняв лідируюче положення на кінотеатральному ринку України).