Привокзальну площу у Хмельницькому капітально відремонтують на 2,29 млн гривень

18 Липня 2015 14:17
p_48_

moyagazeta.com

У Хмельницькому зону відпочинку від вул. Проскурівської до вул.Шевченка перед залізничним вокзалом планують капітально відремонтувати. На це з міського бюджету виділено 2 млн 290 тисяч гривень.

Наразі на Привокзальній площі вже прибрали кіоски та міні-ринок, який по документам був автомобільною стоянкою, та перестелили доріжки тротуарною плиткою.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Віктора Чапайди, зараз вже закінчується виготовлення проектно-кошторисної документації.

Згідно з проектом на ділянці перед вокзалом з’являться нові лавки, клубми та зовнішнє освітлення. Фонтан який вже багато років не працює також планують переоснастити: глибину зменшать до 70 сантиметрів, щоб він був безпечнішим. Окрім того заплановане обладнання підсвітки водограю.

“Також ми окремим проектом розглядаємо можливість зведення великого павільйона для очікування пасажирів залізничного вокзалу. Проектанти окремо вишукують дизайнерські рішення, щоб це дійсно виглядало по-європейськи”, – зазначив Віктор Чапайда.