У Старокостянтинові “атошникам” вручатимуть відзнаку міськради

20 Липня 2015 11:21
121

ngp-ua.info

На сесії Старокостянтинівської міської ради депутати затвердили почесну відзнаку Старокостянтинівської міської ради «За особисту мужність та героїзм».

Про це пише “Перша міська газета”.

Відзнакою нагороджуватимуть військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, учасників інших військових формувань та цивільних громадяни України «За особливу мужність і героїзм».

Подання про нагородження відзнакою вноситиметься командирами військових частин, керівниками підрозділів інших силових структур, виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради та громадськими організаціями.

На сесію міської ради депутатам подали проект рішення, в якому було зазначено: “Про затвердження відзнаки Старокостянтинівського міського голови”.

Але після зауваження депутатів секретар ради одразу зазначив, що у назву внесуть зміни. Тож, врешті депутати проголосували за почесну відзнаку Старокостянтинівської міської ради.

Почесна відзнака матиме форму кола діаметром 32 мм кольору золотистого металу. На лицьовому боці відзнаки зображено герб, фігуру військовослужбовця та фігуру козака і напис: За особисту мужність і героїзм».

На зворотному боці буде розміщена мапа України та напис м.Старокостянтинів.

Виготовлення однієї відзнаки обійдеться близько 150 грн.

За попередньою інформацією, з військових частин Старокостянтинова у зоні АТО проходили та проходять службу близько 500 чоловік.