ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

22 Липня 2015 10:51

_Osvityani_Hmelnichchini_zvernulisya_do_rosiyskih_koleg_iz_prohannyam_donesti_pravdu_pro_podiyi_v_Ukrayini_1_2015_07_14_11_09_26Головний міліціянт області пообіцяв ліквідувати гральний бізнес за два тижні. Одним із пріоритетів у роботі оновленої міліції начальник обласного Управління МВС Микола Семенишин визначив протидію організованій злочинності. На території області виявлено діяльність організованих злочинних груп, які займалися незаконним обігом наркотичних засобів та організували діяльність грального бізнесу на території області.

“Через два тижні у Хмельницькій області буде повністю ліквідовано гральний бізнес”, – запевнив Семенишин.

На Хмельниччині селяни обурені поведінкою переселенців. Мешканці Кам’янки Городоцького району повстали проти переселенців-нероб. Переселенка із Горлівки разом з донькою та онуками переїхала на батьківщину до Кам’янки кілька місяців тому. Односельці одразу ж заходилися допомагати хто чим міг – від харчів до предметів домашнього ужитку. Проте новим мешканцям і того мало. Люди жаліються, що їх вже дістали постійні скарги. В останній із скарг, переселенці скаржаться голові облдержадміністрації про те, що в селі їх кинули напризволяще.

Після демобілізації сьомий батальйон тероборони укомплектований на 90%. Наразі уже завершується укомплектування нового особового складу. На відміну від минулого року, тепер добровольці не потрібні – є достатня кількість мобілізованих і тих військовослужбовців, які залишились, підписавши контракт. Чи нестимуть службу бійці 7 батальйону територіальної оборони в Хмельницькому, чи на території інших областей, у тому числі у зоні АТО, наразі не відомо. Це залежить від наказів вищого командування.

За I півріччя у Хмельницькій області зареєструвалися 32 нові партії. В цілому, за даними Головного територіального управління юстиції в області, на теренах Хмельниччини зареєстровано 212 обласних організацій політичних партій, щоправда, сім із них постановами Господарського суду вже припинили свою діяльність, ще три – знаходять в стадії припинення.