У Лукашука пояснили роздачу пайків: ми не роздаємо гречку. А благодійність ніхто не забороняв

22 Липня 2015 17:01
черга

Фото “Типовий Хмельницький”

У Благодійному фонді “Святого Володимира”, який належить екс-нардепу Олегу Лукашуку, пояснили “Незалежному громадському порталу”, що має під собою безкоштовна роздача продуктів харчування у центрі Хмельницького.

“Хоч і в Україні є багато проблем, але благодійна діяльність не заборонена. І у Хмельницькому, на відміну від Чернігівської області (205 округ – НГП), немає виборчої кампанії. А те, що до Лукашука прийшло тисячу людей, хіба він винен?” – йдеться у заяві Фонду.

У БФ “Святого Володимира” також зазначили, що у продуктових наборах відсутня гречана крупа. Натомість туди ввійшли макарони, цукор, борошно, пляшка олії.

Крім того, у Благодійному фонді “Святого Володимира” наголосили, що Олег Лукашук балотуватиметься на пост міського голови Хмельницького, бо “він має що запропонувати і має за плечима реалізовані справи”.

Як писав НГП, в орендованому комунальному приміщенні на вул. Кам’янецька, 38, що у Хмельницькому, відбувається масова роздача продуктів харчування. Товари видають під егідою Благодійного фонду “Святого Володимира” Олега Лукашука.