ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

23 Липня 2015 14:52
http://chitalochka-ru.ru/

http://chitalochka-ru.ru/

На посаду ректора Хмельницького університету управління та права претендують три кандидати. Це – професор Олег Лазор, проректор з міжнародних зв’язків Хмельницького національного університету Микола Йохна і діючий ректор Олег Омельчук. Вибори ректора заплановані на 3 вересня. Керівник Хмельницького університету управління і права обирається на п’ять років.

Хмельницький компенсує майже 300 тисяч гривень за енергоефективність. В Хмельницькому планують витратити на компенсацію частини відсоткових ставок за кредитами на енергоефективні заходи 266 тисяч гривень. Це передбачено Програмою щодо впровадження енергоефективних заходів.

Зокрема, Хмельницька міська рада затвердила Програму часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами на 2015-2017 роки щодо впровадження енергоефективних заходів. Зазначимо, програму було розроблено у рамках підписаного з Держенергоефективності Меморандуму про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків.

“Київстар” запустив 3G-мережу в Хмельницькому. Один із найбільших операторів мобільного зв`язку «Київстар» з 22 липня запустив у комерційну експлуатацію мережу третього покоління 3G для абонентів Хмельницького та передмістя. Згідно з повідомленням, швидкість Інтернету становить до 42,2 Мбіт/с. Також від сьогодні користуватися 3G-Інтернетом мають можливість мешканці Лісових Гринівців, Олешина, Шаровечки і Шумівців.

У Городку пенсіонери створили ремонтну бригаду для відновлення військової техніки. Колишні слюсарі та автотехніки з міста Городок створили ремонтну бригаду з відновлення старої військової техніки. Працюють уже 5 місяців. За цей час відремонтували 8 БТР-ів. Уперше мають термінове завдання від прикордонників: за 3 дні мають реставрувати два ЗІЛи.