ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

24 Липня 2015 10:58

_Osvityani_Hmelnichchini_zvernulisya_do_rosiyskih_koleg_iz_prohannyam_donesti_pravdu_pro_podiyi_v_Ukrayini_1_2015_07_14_11_09_26Біля хмельницької підземки мобільний телефон сприйняли за вибухівку. Учора в обідню пору біля підземного переходу в центрі Хмельницького було виявлено невідомий предмет, схожий на вибухівку. До місця події відразу прибули криміналісти, сапери та правоохоронці. В міліції додали, що виявлений телефон не містив жодних вибухових речовин і пристроїв.

Жахлива аварія на Хмельниччині: жінка на «Смарті» влетіла в «Хюндай» вінничанина і лишилася живою. Бордовий «Смарт» занесло на трасі і машина врізалась у чорний «Хюндай» під керуванням вінничанина. Від удару маленький автомобіль розтрощило, а одна з жінок вилетіла з автомобіля через вікно. Аварія сталася 22 липня, біля Кам’янця-Подільського. На щастя – ніхто не загинув.

Центр Хмельницького та район Виставка прибиратимуться з допомогою нової техніки. На допомогу хмельницьким двірникам прийде сучасне техніка. За кошти з міського бюджету придбали дві сучасні багатофункціональні сміттєприбиральні автівки. Вони здатні мести двори, вивозити сміття, розчищати територію від снігу та посипати її піском. Машини -львівського заводу “Електрон”, одна машина вартує 734 тис гривень.

На Хмельниччині відкрито новий гемодіалізний центр. На базі Старокостянтинівської центральної районної лікарні відкрито гемодіалізне відділення діятиме з метою розвантаження роботи гемодіалізного відділення обласної лікарні. На ці потреби виділено 6 кімнат в приміщенні Старокостянтинівської ЦРЛ, зареєстровано 12,5 посад медичних працівників. Хмельниччина вважається однією з найкращих областей, де виконується ця непроста процедура. На сьогодні вона має 39 діалізних місць: в Хмельницькій обласній лікарні у відділенні гемодіалізу працюють 15 апаратів у чотири зміни, у м. Кам’янець-Подільський та Шепетівській ЦРЛ – по 10.