На Хмельниччині затримано чотирьох втікачів завдяки повідомленням громадян

27 Липня 2015 12:49

патрульНа Хмельниччині в результаті спецоперації працівники міліції вже затримали чотирьох чоловіків, які вранці скоїли напад на конвоїрів та втекли з-під варти. Ще двоє, один з яких озброєний пістолетом, розшукуються. Про це повідомляють у прес-службі УМВС України в Хмельницькій області
Затримати чотирьох втікачів вдалося завдяки небайдужим громадянам, які телефонували до міліції і повідомляли, у яких місцях вони бачили схожих на втікачів людей. Велику роль у пошуках відіграла і допомога аграріїв Хмельниччини, які на період проведення спецоперації передали у розпорядження правоохоронців гелікоптер, орендований ними раніше для проведення сільськогосподарських робіт.
Двох військовослужбовців Національної Гвардії України, поранених учора на Хмельниччині під час втечі шести конвойованих, прооперували у місцевих лікарнях. Життю правоохоронців уже нічого не загрожує, але стан їх здоров‘я оцінюють як середньої важкості.
– Загрози їхньому життю уже немає. Сьогодні вирішується питання про перевезення одного бійця реанімобілем до Вінниці, – повідомив начальник УМВС у Хмельницькій області Микола Семенишин.
За словами лікаря-травматолога Петра Сухолиткого, один з пацієнтів поступив у важкому стані з вогнепальними пораненнями обох рук, в тому числі була пошкоджена плечова артерія. Медики кілька годин поспіль відновлювали кровопостачання кінцівки і боролися за те, аби молодий чоловік не залишився інвалідом.
Двоє не розшуканих поки що зловмисників на момент втечі були одягнені у наступні
речі:
зекГадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений надпис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини.

зек2Ничипорук Денис Васильович (за інформацією – поранений у бік): чорна майка-боксерка, білі спортивні штани з чорними вставками, білі кросівки з чорними вставками.

Якщо вам відома будь-яка інформація з цього приводу – негайно телефонуйте на 102.