ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

29 Липня 2015 15:56
tomenko.ua

tomenko.ua

На Хмельниччині п’яту добу міліція шукає ще одного в’язня-втікача. Розшукуються Роман Гадзіна, 1978 року народження, уродженець та мешканець смт Чемерівці. Заарештований за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296, ст.15 ч.1, ст.152, ч.3 ст.152, ч.2 ст.162 КК України. Саме він, за словами начальника обласної міліції Миколи Семенишина, є заколотником ситуації і має при собі відібраний у конвоїра пістолет Як відомо, 25 липня в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового етапування на станції Скібнево скоїли втечу шестеро засуджених. В’язні вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

Декілька підприємств Хмельницької області можуть залучити для участі у виробництві продукції для потреб оборони і безпеки держави. Як зазначив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Юрій Драч, на території краю уже розташовані чотири підприємства концерну “Укроборонпром”. Це державні підприємства “Новатор”, “Красилівський агрегатний завод”, “Шепетівський ремонтний завод” та науково-технічний комплекс “Завод точної механіки”. Облдержадміністрація направила до концерну “Укроборонпром” додатковий перелік підприємств Хмельниччини, які можуть взяти участь у виробництві продукції для потреб оборони і безпеки держави. Наразі триває підготовка до підписання меморандуму про співпрацю.

Водії фур псують дорожнє покриття Хмельниччини. За два тижні на Хмельниччині оштрафували 14 транспортних засобів за перевищення ваги – понад 37 тонн. Сума штрафу склала понад 11 тисяч євро.

На Хмельниччині хочуть узаконити першу об’єднану тергромаду і призначити вибори. Депутати Хмельницької обласної ради планують утворити Гуменецьку об’єднану територіальну громаду і призначити перші місцеві вибори. Крім цього, обранці повинні призначити перші місцеві вибори депутатів Гуменецької сільської ради об’єднаної територіальної громади та Гуменецького сільського голови, згідно з чинним законодавством України.

У Кам’янці-Подільському з 1 серпня змінюються тарифи на гаряче водопостачання. Якщо нині кубічний метр гарячої води для кам’янчан, в яких є рушникосушник, коштує 41,85 гривні, то з 1 серпня доведеться платити 42,51 гривні. Ті, в кого немає рушникосушника, замість 38,98 гривень за кубічний метр гарячої води, платитимуть на 67 копійок більше – 39,65 гривень.