ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

30 Липня 2015 15:50
tomenko.ua

tomenko.ua

На Хмельниччині шосту добу міліція шукає ще одного в’язня-втікача. Розшукуються Роман Гадзіна, 1978 року народження, уродженець та мешканець смт Чемерівці. Заарештований за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296, ст.15 ч.1, ст.152, ч.3 ст.152, ч.2 ст.162 КК України. Саме він, за словами начальника обласної міліції Миколи Семенишина, є заколотником ситуації і має при собі відібраний у конвоїра пістолет

Як відомо, 25 липня в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового етапування на станції Скібнево скоїли втечу шестеро засуджених. В’язні вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

На Кам’янеччині вода у кожній третій криниці – небезпечна. Надто перевищений вміст нітратів у криницях цього району дає підстави лікарям санстанції застерігати людей про небезпеку.

Разом з тим, у Кам’янці-Подільському найбільш безпечною є водопровідна вода. Причина в тому, що колонки мали б бути на балансі ЖЕКів, але ті не поспішають взяти їх на утримання, а отже періодичне очищення та дезінфекцію криничної води взагалі ніхто не проводить.

У Хмельницькому померла відомий адвокат. На 84 році життя зупинилося серце заслуженого юриста України, віце-президента Асоціації адвокатів України, Почесного члена Асоціації правників України Клари Маргулян. Переможець конкурсу «Людина року-2001» у номінації «За професіоналізм», «Людина року-2002» у номінації «Благодійник» понад 60 років працювала в адвокатурі, тривалий час очолювала кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури Хмельницької області.

Прощання заплановане на 30 липня, в Хмельницькому міському будинку траурних обрядів, що на вулиці Толстого, 5/1 із 10.30 до 12.00. Поховають відомого адвоката України на кладовищі в Шаровечці.

У Хмельницькому 115 осіб виявили намір проходити відбірковий конкурс в нову поліцію.На 29 липня до Хмельницького відділу міліції звернулося 115 осіб, які виявили намір проходити відбірковий конкурс в нову поліцію.

З них 70 кандидатів мають вищу освіту, 12 – проходили строкову службу в Збройних Сил України, 10 є офіцерами запасу.

Нагадаємо, що 25 липня Міністр МВС Арсен Аваков оголосив, що у Хмельницькому у серпні стартує набір у нову поліцію.