ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

31 Липня 2015 16:55
tomenko.ua

tomenko.ua

У Городоцькому районі останній з втікачів з-під варти Роман Гадзіна обстріляв блокпост працівників міліції. Це сталося вранці 30 липня. На території області введено план «Грім». Увесь особовий склад зібрано по тривозі. До пошуків втікача залучено безпілотники.

Правоохоронці нагадують прикмети зловмисника: Гадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений надпис англійською мовою; лляні шорти сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини.

Хмельниччина найкраще справляється з шостою хвилею мобілізації. Літній період дещо ускладнив стовідсоткове виконання мобілізаційних планів. Дуже часто члени сім’ї призовника відмовляються отримати повістку на руки.

Разом з тим є регіони, в яких успішно пройшла мобілізація. В числі кращих областей – Луганська, Хмельницька, Запорізька, Житомирська, Дніпропетровська.

За рівнем зарплатні Хмельниччина посідає 16 місце в Україні. У травні цього року у порівнянні до січня заробітна плата одного штатного працівника по області зросла на 487 грн., або на 17,8% і становила 3224 гривень. За рівнем заробітної плати область посіла 16 місце по Україні, де середня зарплатня становить 4042 гривні. Такі дані наводить Хмельницька ОДА.
Окрім низьких зарплат, в області також є проблема з ліквідацією заборгованості працівникам підприємств – банкрутів, на яких відсутні залишки продукції та недостатньо наявного майна, що можна реалізувати.

З початку року подоляни віддали на армію майже 100 мільйонів гривень. За даними фіскальної служби, мешканці Хмельниччини перевиконують завдання з військового збору. За січень-липень 2015 року до державного бюджету з доходів подолян надійшло 95,9 мільйона гривень цього платежу.
Фахівці регіонального представництва фіскальної служби відзначають, що з початку впровадження військового збору на зміцнення обороноздатності країни подоляни мобілізували 148,8 мільйона гривень.