ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

11 Серпня 2015 14:41
tomenko.ua

tomenko.ua

На дорогах Хмельницького з’являться нові тролейбуси. У травні  цього року «Електротранс» провів тендер на закупівлю двох нових тролейбусів. Переможцем стала луцька компанія «Богдан», яка запропонувала найвигіднішу ціну.

Вартість двох становить 8 мільйонів 265 тисяч гривень. Вони вміщають 105 пасажирів,  мають низький рівень підлоги за всією площею салону. Також є відкидний пандус для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями , сучасне світлодіодне інформаційне табло і інші системи, що підвищують комфортність перевезень пасажирів.

Військовий з Хмельницького отримав два роки дисбату за прогул.  Після виписки із госпіталю солдат не повернувся до своєї частини, де служив за контрактом. Під час судового розгляду порушник визнав свою вину. Протягом півтори місяця, коли він мав бути у військовій частині, контрактник проводив час на власний розсуд. Через неявку на службу без поважних причин в умовах особливого періоду чоловікові присудили покарання у виді двох років тримання під вартою.

Богатир із Волочиська став чемпіоном Європи. У Чехії пройшла континентальна першість з жиму штанги лежачи серед чоловіків та жінок. Участь у змаганнях взяли й двоє спортсменів із Хмельниччини. Так, жіноча збірна України виступала неповним складом і була представлена всього трьома спортсменками. Серед них і Ганна Гончар з Кам’янця-Подільського. Вона змагалася у ваговій категорії до 57 кілограмів.  За повідомленням Федерації паурліфтингу України, виконавши три підходи, в яких підкорили вагу в 120 кілограмів, 125  та 127,5 кілограмів, кам’янчанка стала срібною призеркою чемпіонату Європи.

Серед чоловіків знову відзначився титулований Вадим Довганюк із Волочиська. Діючий чемпіон та рекордсмен світу в своїй ваговій категорії до 105 кілограмів здобув свою чергову перемогу. Його чемпіонський жим склав 327,5 кілограмів.

На Хмельниччині «накрили» чотири підпільні цехи з виготовлення горілки.   Працівники оперативних підрозділів та слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби Хмельниччини вилучили з протиправного обігу 22 тонни фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів та 19 тонн спирту. Уже конфісковано підакцизних товарів на суму понад 700 тисяч гривень.

За даними оперативників, мешканці Хмельницького організували масове незаконне виробництво спиртного із недоброякісної сировини, що становить загрозу життю та здоров’я людей. Алкогольні напої виготовляли під виглядом горілки брендових марок, розливали їх в пакети «beg-in-box» ємністю два, три та десять літрів, а також в пластикові і скляні пляшки, місткістю 5 літрів. Усього під час обшуків у приміщеннях, де діяли підпільні виробництва вилучили товарно-матеріальних цінностей на суму понад 5 мільйонів гривень.