До Хмельницького прибула комісія, яка перевірить хід проведення люстрації

12 Серпня 2015 09:51

 До Хмельницького прибула комісія, яка перевірить хід проведення люстрації
До Хмельницького прибула анонсована Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком комісія Мін’юсту, яка перевірятиме дотримання в області положень Закону України «Про очищення влади», повідомляють у прес-службі УМВС України в Хмельницькій області.
Члени комісії зустрілися за «круглим столом» з керівництвом УМВС та особами, відповідальними за проведення люстраційних перевірок в структурних та територіальних підрозділах міліції області.
Представників Мін’юсту цікавили кількісні та якісні показники люстраційних процесів в Управлінні, результати проведених перевірок щодо керівного складу, а також претендентів на посади. Крім того, членів комісії цікавило питання висвітлення процесу люстраційних перевірок та взаємодія у цьому питанні з громадськістю.
— У нас підписаний меморандум про співпрацю з громадськими організаціями, працює Громадська рада при УМВС, постійно проводяться «круглі столи» та громадські слухання, — зазначив начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин. — І хочу вас запевнити, що жодне призначення на керівну посаду без обговорення з громадськістю не відбувається.
У свою чергу представники Міністерства юстиції дали роз’яснення працівникам управління кадрового забезпечення окремих положень Закону України «Про очищення влади».