Солдати із зони АТО скаржаться на неякісну тушонку від Деражнянсього заводу

9 Вересня 2015 14:51

Солдати 128 бригади, яка у зоні проведення Антитерористичної операції на сході країни, скаржаться на неякісну тушонку від Деражнянсього плодоконсервного заводу.

Фото з "Фейсбуку" Бутусова

 

Про це у “Фейсбуці” написав військовий журналіст Юрій Бутусов.

Бійці скаржаться, що якість тушонки різко впало. Судячи з фото контроль якості відсутня взагалі.Хтось купив і прийняв від фірми на склад МО цю імітацію їжі в якості тушонки. Командування 128 бригади підписало акт виконаних робіт і прийняло для солдатів Фейкові їжу – може не пробували ще? Або там різні партії? Сподіваюся, Герой України комбриг Шаптала теж отримає цю тушонку?” – запитує він.

tushonka

tush

За словами Бутусова, треба перевірити всі поставки цього постачальника і змусити його заплатити штраф за фальсифікацію і обман.

“Координаційна група Міноборони Сармат проводить вже перевірку, і я впевнений розбереться, але це не перший випадок. Пора вже покараний не сумлінного постачальника розривом договору і мільйонними штрафами“, – додав військовий журналіст.

Як писав НГП, Деражнянський плодоконсервний завод підписав контракт із київським ТОВ “Гран-Терра” на виробництво 600 тисяч консервних банок “М’ясо тушковане. Яловичина” вагою 525 г. Тушонка мала піти для потреб Державного агентства резерву України. Однак реалізації тушонки не відбулося.