ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

9 Вересня 2015 13:57
календар

http://www.liveinternet.ru/tags/%ED%EE%E2%FB%E9+%EA%E0%EB%E5%ED%E4%E0%F0%FC/page3.html

У партії Гереги з’явився «двійник». З’явилися дві організації з доволі схожими назвами. Так, спочатку зареєстрували осередок партії «За конкретні справи», співзасновниками якої в Україні є нардепи Олександр Герега та Андрій Шинькович. На Хмельниччині партію очолила Людмила Коваль, зареєструвавши за адресою: вул. Кам’янецька, 12.

Та в партії Гереги з’явився «двійник» – Хмельницька обласна організація Політичної партії «Конкретних справ», яку очолив Віталій Сирота, а партія зареєстрована за адресою на вулиці Раскової.

Мер Славути вимагав ЦВК включити Славутську міську об’єднану територіальну громаду до переліку громад, в яких місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. Міський голова Славути написав листа Голові Центральної виборчої комісії України Михайлу Охендовському. У ньому Василь Богданович посилається на постанову ЦВК від 28 серпня 2015 року №193 «Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року».

Якщо Славутську міську об’єднану територіальну громаду не включать до переліку громад, в яких виборчий процес стартував 5 вересня, то, цитуємо: «Славутська міська рада буде вимушена звернутись до суду із позовом про оскарження необґрунтованих та незаконних дій Центральної виборчої комісії, які обмежують право на місцеве самоврядування та не відповідають вимогам Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

У Хмельницькому стартував чемпіонат України з важкої атлетики. З 8 до 11 вересня в Хмельницькому в спорткомплексі «Епіцентр», розташованому на вулиці Чорновола, найсильніші важкоатлети країни позмагаються за ліцензії на чемпіонат світу.

На змагання до Хмельницького завітали понад 300 спортсменів та тренерів з 23 областей України. А серед спеціально запрошених гостей є олімпійські чемпіони Олексій Торохтій та Наталія Скакун, призери Олімпіад Ольга Коробка та Юлія Калина.