ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

10 Вересня 2015 14:06
календар

http://www.liveinternet.ru

Комуна Неаполя хоче посмертно нагородити мешканця Хмельниччини орденом за відвагу. 38-річний українець із Хмельниччини Анатолій Король загинув в Італії, коли намагався знешкодити грабіжників, що вдерлись до супермаркету містечка Кастелло-ді-Чістерна.

Українець жив з родиною в Італії останні кілька років. Сиротами залишилися дві неповнолітні доньки чоловіка, 5-річна Анастасія і півторарічна Ліза, яка стала свідком вбивства батька. Поховали чоловіка у селі Колодіївка Кам’янець-Подільського району, звідки він родом.

У центрі Дунаєвець з’явилися барикади. На площі біля Дунаєвецької райдержадміністрації стоять барикади з написом: «Майдан не простить! Майдан вимагає!». Мета акції – звільнити чиновників, які підтримували режим Януковича, а також зупинити діяльність хімічного виробництва на території «Сільгосптехніки», яке, попри заборону судів, все одно працює.

У прикордонній академії презентували оновлені броньовики українського виробництва. Зокрема прикордонники ознайомилися із оновленими “Краз Куга”, “Краз Спартан”, “Краз Шрек” ( Кременчуцький автозавод) та “Дозор Б” (Львівський бронетанковий завод”).

Автомобілі уже показали свою ефективність у бойових діях. На таких броньовиках їздять українські військові в зоні проведення антитерористичної операції.