ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

16 Вересня 2015 10:51

 vosklicatelnyi_znak-191x300Хмельницькому відмовилися від нічного громадського транспорту. Попри те, що на адресу міського управління транспорту і зв’язку надходили пропозиції від мешканців Хмельницького з проханням запровадити в обласному центрі нічні маршрути (після 23:00), міські чиновники порахували, що такий вид транспорту буде нерентабельним.

Пояснюють це банально – в місті великих підприємств, які працювали б вночі. Був нічний ринок, але і той з середини липня перестав працювати у нічний час. Тож, тепер мешканцям Хмельницького їздити десь вночі просто немає потреби.

Свідоцтво про народження дитини у Хмельницькому видаватимуть у пологовому будинку. У Хмельницькому міському перинатальному центрі запровадили новий сервіс, який спрощує проведення державної реєстрації народження дитини та видачу свідоцтва про народження. Тепер свідоцтво про народження дитини можна буде отримати не лише у РАЦСі, а й у пологовому будинку.

Новим сервісом в перший день його роботи скористалися троє батьків — отримали перший документ малюків – свідоцтво про народження, не витрачаючи зайвого часу на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

“Свобода” висунула Симчишина на мера Хмельницького. На з’їзді Всеукраїнскього об’єданння «Свобода», «засвітили» кандидатів у мери. Щодо Хмельницького, то на партійному з’їзді рекомендували обласній «Свободі» висунути кандидатом на посаду міського голови Олександра Симчишина.

Він, нагадаємо, нині очолює обласних «свободівців», а в квітні 2014-липні 2015років працював першим заступником голови Хмельницької облдержадміністрації.

На Хмельниччині взялися перевіряти лікарняні листи. Комісія Департаменту охорони здоров’я ОДА перевірить обгрунтованість видачі листків непрацездатності у лікарняних закладах області. За результатами аналізу моніторингу видачі (продовження) листків непрацездатності в закладах охорони здоров’я Хмельницької області до перевірки включено більш як 20 медичних закладів.

Перевірки відбудуться протягом 15-24 вересня. 25 вересня робоча група збереться на базі Департаменту охорони здоров’я для обговорення результатів перевірки та підписання відповідних документів.