ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

19 Вересня 2015 10:14

penУ Хмельницькому замість серпа та молота може з’явитися черговий стріт-арт. На одному з будинків в центрі міста (вулиці Гагаріна, 20) все ще красується державна символіка Радянського Союзу. Доповнює цю «красу» напис «Слава труду». Приховати це від очей хмельничан планують за допомогою малюнка. Чи не головним кандидатом на створення малюнку на стіні будинку є організатор фестивалю «Республіка» Андрій Зоін.

Вірші хмельницької поетеси стали піснею про війну. Київський гурт VLASne випустив пісню “Що мені дано”, текстом до якої став вірш поетки з Хмельниччини та співорганізатора творчого волонтерського об’єднання “Мистецька подільська сотня” Оксани Радушинської. Солістка гурту VLASne Тетяна Власова зізнається, що прочитавши вірш Оксани, одразу захотіла покласти його на музику.

Рада Європи відзначила Хмельницький за активну євроінтеграцію. Рада Європи щороку відзначає мунціпалітети різних європейських країн за активну роботу в напрямку євроінтеграції та розвитку міжнародних зв’язків.

Цього року після жорсткого конкурсного відбору почесних дипломів удостоїлися 12 європейських міст, в їх числі і Хмельницький.