ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

21 Вересня 2015 08:57

У Красилівському районі на пасовищі знайшли фрагменти людського тіла. На відстані 200 метрів від села Заслучне Красилівського району було знайдено фрагменти людського тіла. Під час огляду місця події виявлено наступні фрагменти одягу: синього кольору з рівномірно розміщеним орнаментом у вигляді сердечок білого кольору, на якій прикріплена етикетка з написом «10-11 years»; сандалії шкіряні чорного кольору на застібках-липучках. За попередніми висновками експертів, тіло належить дівчинці віком приблизно від 10 до 18 років.

Міліціонери просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, повідомити до міліції за телефоном 102 або (0382) 69-23-15.

Більше 2 тисячі переселенців звернулися до міграційної служби Хмельниччини. Працівники міграційної служби Хмельниччини з початку 2015 року надали близько 2,5 тисячі адміністративних послуг вимушеним переселенцям з Криму та сходу України. Постійно ведеться інформаційно-роз’яснювальна робота для цієї категорії осіб, тому у всіх приміщеннях територіальних підрозділів служби розміщена інформація із адресами та контактними телефонами, за якими можуть звертатись переселенці для вирішення нагальних питань.

Адмінпослуги, які отримали переселенці: виготовлення паспорта громадянина України, в тому числі у разі утраченого або викраденого та у випадку зміни прізвища, вклейка фото до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку, реєстрація/зняття із реєстрації місця проживання/перебування особи.

У Старокостянтинові відкрили меморіал загиблим в АТО військовим. З нагоди відзначення Дня міста у місті відбулося відкриття меморіальної дошки Героям Небесної сотні і землякам, котрі загинули в АТО. Пам’ятний знак став частиною комплексу «Пам’ятаємо навіки», що об’єднав меморіали на честь загиблих за визволення Старокостянтинова, воїнів-афганців, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АС. Нова меморіальна дошка ілюструє ще одну криваву сторінку в історії України.

У День міста хмельничани влаштують стокілометровий веломарафон. У неділю, 27 вересня, вперше у місті стартує веломарафон “Хмельницька сотка”, приурочений до Дня міста Хмельницький. Як повідомляють організатори заїзду, загальний кілометраж – близько 100 кілометрів.

Учасників супроводжуватиме автомобіль технічної допомоги, який в разі сходу з дистанції доставить вас до міста. Стартовий внесок відсутній. Збір 27 вересня о 8:00-8:45 на Майдані Незалежності. Старт о 9:00.