ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

22 Вересня 2015 11:44

vosklicatelnyi_znak-191x300Хмельницькі комунальники за 1,3 млн. грн придбають у львів’ян нові контейнери для сміття. 

Комунальне підприємство «Спецкомунтранс» провело тендер на закупівлю 220 нових контейнерів для сміття, які мають отримати до кінця цього року. Згідно тендерної документації, сміттєбаки повинні бути ємністю 1,1 кубічних метри, виготовлені зі сталі, вагою не більше 125 кілограмів та загальною вантажопід’ємністю не менше 500 кілограмів.

Перемогу здобула фірма, товар якої був дешевшим. Отже, переможцем визнали товариство з обмеженою відповідальністю «Еко-Львів», яке запропонувало контейнери за  1 мільйон  305 тисяч 480 гривень. Тобто, за 5934 гривні за один контейнер для сміття.

У Дунаївцях хочуть перейменувати 34 вулиці. Одразу 34 вулиці та провулків у Дунаївцях можуть змінити свою назву. Причина – так звана декомунізація. Найближчим часом мають змінити назву вулиці Ватутіна, Войкова, Калініна, Кірова, Котовського, Куйбишева, Островського, Фрунзе, Щорса, Пархоменка, Дмитра Жлоби, Радянська, Піонерська, Пролетарська, Червонопартизанська, Колгоспна, 3-го Інтернаціонала, Комінтерна,  Свердлова, Тельмана, К.Маркса, Жовтнева, Новожовтнева, Чапаєва, Будьонного (у Мушкутинцях).

А ось по-новому називатимуся вулиці та провулки, поки невідомо. Влада Дунаєвець просить місцевих мешканців надати свої пропозиції до міської ради. Зробити це необхідно до першого жовтня.

На Кам’янеччині міст над Смотричем руйнується через чиновницьку недбалість. Мова йде про мальовниче село, яке розкинулось за 7 кілометрів від Кам’янця-Подільського – Панівці. Проте, через міст, який сполучає дві частини села, немає як пройти. Через міст уже навіть рейсовий автобус не має змоги проїхати. А міст – єдине сполучення села із зовнішнім світом. До людей, які живуть на іншому березі, вже не може доїхати ні швидка, ні пожежна.