ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

23 Вересня 2015 09:52

vosklicatelnyi_znak-191x300Кам’янецька міліція розпочала операцію “Павутина”. Ї мета – виявити та запобігти виникненню злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного змісту, в тому числі й, дитячої порнографії. Працівники міського відділу міліції проводять моніторинг відкритих телекомунікаційних мереж задля очищення мережі загального доступу Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження порнографічних матеріалів.

Правоохоронці Кам’янця уже виявили 11 фактів розповсюдження продукції порнографічного характеру в Інтернет-мережі.

Голова Хмельницької ОДА пожурив деяких керівників районів. під час доповіді про стан соціально-економічного розвитку області, доповідаючий – голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний, якось неоднозначно звернувся до деяких районних керівників.

«Не забезпечено виконання рішення травневої колегії облдержадміністрації щодо недопущення скорочення посад адміністраторів та державних адміністраторів ЦНАПів (центрів надання адміністративних послуг) керівниками Віньковецької, Дунаєвецької, Кам’янець-Подільської, Хмельницької, Чемеровецької та Шепетівської райдержадміністрацій, – заявив він.

У своєму виступі голова ОДА говорив і про важливість впровадження реформ у різних сферах. Насамперед, це стосується створення сприятливого середовища для бізнесу та залучення інвестицій, необхідних для модернізації та розвитку промислового, транспортного та енергетичного секторів, сфери енергозбереження, модернізації інфраструктури.

“Правий сектор” взяв на контроль процес декомунізації на Хмельниччині. Так у Волочиському районі нещодавно впали три постаменти з Леніним і два – з Марксом. Тут впевнені: відродження української нації неможливе, поки підростаючі покоління змушені дивитися на пам’ятники радянщини.

Також скидали Леніна у селах Яхнівка, Ожигівка, Копачівка та Лозова. Деякі сільські голови окремих населених пунктів чинили опір активістам, аби залагодити конфлікт, у якості “миротворців” запрошува правоохоронців.