Перевізники через 50 копійок влаштували членам виконкому “коридор ганьби”

24 Вересня 2015 16:53

Сьогодні на засіданні члени Хмельницького міськвиконкому проголосували проти внесення з голосу проекту рішення, який підготували перевізники. З 13 членів виконкому нині присутні 9, лише 6 проголосували “за”.

Через це перевізники погрожують членам виконкому піднімати питання про їх відсторонення від обов’язків. Також обіцяють провести аудит всіх фірм-перевізників для того щоб “вивести їх на чисту воду та оприлюднити прибутки”.

Члени виконкому відмовляються голосувати за запропоноване перевізниками рішення, оскільки не хочуть протиставляти себе вчорашньому рішенню сесії Хмельницької міськради.

Окрім того, члени виконкому стверджували, що проект, який перевізники підготували за годину, не міг бути проголосованим законно, оскільки мав бути за 30 днів оприлюднений на сайті виконкому.

Також на горіхи дісталось працівникам міського транспортного управління, які так чи інакше були причетні до цієї справи. Через їхнє халатне виконання своїх обов’язків законна процедура встановлення тарифів суттєво затягнулась. Тепер всі працівники мають написати пояснювальну записку, а працівники виконкому залишили за собою право виписати їм догани і позбавити премій.

На виході перевізники влаштували членам виконкому “коридор ганьби”.

Фото Афіни Черкезової, НГП

Як писав НГП, 23 вересня депутати Хмельницької міської ради скасували рішення виконкому  про підвищення проїзду в громадському транспорті Хмельницького №147 від 26 лютого 2015 року.