ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

24 Вересня 2015 10:59

vosklicatelnyi_znak-191x300Від сьогодні у Хмельницькому відкриваються 3 мобільні пункти збору небезпечних відходів. З 24 до 26 вересня в рамках проведення Днів сталої енергії для мешканців Хмельницького запрацюють мобільні пункти збору небезпечних відходів. Вони працюватимуть з 9:00 до 17:00 у таких місцях: майданчик поблизу ТЦ “Дитячий світ”; майданчик біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка; сквер “Вічний вогонь”.

Хмельничани зможуть здати використані батарейки, відпрацьовані енергозберігаючі лампочки та термометри на переробку.

Яценюк дав догану губернатору Хмельниччини. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк виніс догани керівникам чотирьох обласних державних адміністрацій за ситуацію з нульовим рівнем підключення до єдиного державного реєстру

Про це голова уряду заявив під час розширеного засідання Кабміну в Полтаві. “Я пропоную оголосити догани і попередження чотирьом керівникам ОДА, де нулі – це Рівненська, Хмельницька, Запорізька і Чернівецької області – винести догани”, – сказав прем’єр.

140 кілограмів вареників наліпили волонтери Хмельниччини для АТОшників. Цього разу на передову відправляться 140 кілограмів вареників, 120 кілограмів квашених помідорів та купа інших смаколиків. Сезонними овочами, вирощеними на власному городі, поділилася родина з Красилівщини – росоловецький сільський голова Василь Ковальчук, його дружина Валентина Анатоліївна, вчителька місцевої ЗОШ, та син Михайло.

А на базі ресторану “Фієста”у кілька змін упродовж дня ліпили вареники на замовлення і за безпосередньої участі місцевого волонтера Анатолія Потерби.

Суд залишив під вартою учасника сутичок під Радою Віктора Бурлика з Хмельницького. Апеляційний суд Києва залишив під вартою хмельничанина Віктора Бурлика, підозрюваного в участі у заворушеннях біля будівлі парламенту 31 серпня. Свободівця Бурлика звинувачують у тому, що він бив по щитам правоохоронців.

Нагадаємо, 31 серпня, після того як 265 народних депутатів проголосували за зміни до Конституції, біля будівлі Верховної Ради розпочались сутички між учасниками акції протесту та силовиками. В результаті постраждало близько 140, з них 131 правоохоронець. Загинули троє бійців Національної гвардії.