ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

28 Вересня 2015 14:27

vosklicatelnyi_znak-191x300На ремонт б/у хмельницького тролейбуса вгатили 600 тис. грн. На комунальному підприємстві “Електротранс” вперше капітально відремонтували старий тролейбус. Реанімація екомашини обійшлася у 600 тисяч гривень. Чотириста з них кошти підприємства, 200 — з міського бюджету. У тролейбусі замінили шини, корпус, практично всі деталі. Встановили нові поручні та сидіння. Тролейбус уже вийшов на маршрут.

Оперативники провели кількагодинний обшук в квартирі екс-нардепа з Хмельниччини Ігоря Сабія. 26 вересня на квартирі екс-нардепа і колошнього очільника Хмельницької “Свободи” Ігоря Сабія розпочався обшук, який тривав близько 3 годин. За словами дружини, – нічого в квартирі забороненого не знайшли, забрали її особисті речі та платіжки.  Адвокат родини Вячеслав Заречнюк стверджує , що обшук проводився із порушеннями. Разом з тим, нічого що б їх цікавило не знайшли.

Нагадаємо, це вже 4 обшук в області цього тижня як відголосок подій 31 серпня. Ігор Сабій, екс-нардеп від Свободи проходить по цій справі як свідок.

Міністерство юстиції шукатиме собі кадри серед хмельницьких студентів. Виші Хмельницького підписали Меморандум про співпрацю з обласним управлінням відомства. Як зазначив начальник обласного управління Віктор Худняк, основними формами реалізації Меморандуму є відбір студентів в органи юстиції. Працевлаштовуватимуть випускників ВНЗ міста Хмельницького, які брали участь у роботі юридичної клініки, а також проявили високі теоретичні знання з правових дисциплін.