Завтра, 29 вересня, вирішуватимуть, чи зміниться вартість проїзду у Хмельницькому

28 Вересня 2015 17:42

Завтра, 29 вересня, вирішувати

Перевізники з самого ранку прийшли до міськради. Та позачергового засідання виконавчого комітету, до повноважень якого належить встановлення тарифів на проїзд в громадському транспорті, так і не відбулося.

Розпорядження про скликання виконкому підпишуть лише сьогодні, 28 вересня. А вже завтра у стінах міськради вирішуватимуть питання, яке вже декілька тижнів не сходить з уст хмельничан. Хто в результаті все таки доб’ється свого – перевізники чи влада?Чи відреагують посадовці на безлад із громадським транспортом на День міста?Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, від вчора, 25 вересня, проїзд коштує 3 гривні у маршрутках та 2, 50 – в автобусах. Після рішення сесії міськради про встановлення саме таких цін, перевізники перекрили рух на Кам’янецькій. Свого вони намагалися добитися і на засіданні виконкому у четвер, 24 вересня. Навіть влаштували своєрідний “коридор ганьби” у міській раді. Після перемовин із владою вони домовитися вирішити питання тарифів після святкування Дня міста, на який вони “подарували” хмельничанам безкоштовний проїзд.

Джерело: Сайт: vsim.ua