ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

30 Вересня 2015 09:56

vosklicatelnyi_znak-191x300На Хмельниччині селяни перекривали дорогу. Чи не півдня автодорога Хмельницький-Волочиськ була блокована. У селищі Чорний Острів на вулиці Садовій ініціативна група мешканців (близько 20 чоловік) перекрила рух автотранспорту. На дорозі встановили бетонний блок, висловлюючи свою незгоду з рухом великогабаритного вантажного транспорту. Мова йде про машини, які перевозять буряк до цукрового заводу с. Наркевичі Волочиського району, чим псують, на думку селян, дорожнє покриття. Рух транспорту до вечора відновили, але легкового.

Хмельницька міська лікарня витратить понад 7,5 мільйонів гривень. У Хмельницькій міській лікарні провели одразу ж три тендери, за результати яких вже уклали договори з переможцями конкурсів. До кінця року до цього медзакладу надійде 4 функціональні та 2 реабілітаційні ліжка, 6 при ліжкових тумб та маніпуляційних столів, а також 2 операційні столи та стільки ж візків для перевезення пацієнтів.

І ще – шість апаратів штучної вентиляції легенів (ще два дихальних мішків),  чотири системи подачі дихання та один концентратор кисневий, електрокардіограф, дефібрилятор, два ларингоскопи.

Чому сталася пожежа у павільйоні на кам’янецькому ринку й досі невідомо. Щодо офіційної причини виникнення пожежі, поки що її не встановлено. Як повідомив перший заступник начальника Кам’янець-Подільського МВ УМВС Володимир Негуляєв, наразі відкрито кримінальне провадження, створено слідчо-оперативну групу та проведено більше шести криміналістичних експертиз із залученням науково-дослідної лабораторії з Хмельницького. За їх результатами буде прийнято відповідне офіційне рішення про причину виникнення пожежі та відповідальності за це винних осіб.

Щодо здоров’я вогнеборця, який постраждав упавши під час пожежі, його стан – середньої важкості. Та є всі сподівання, що незабаром хлопець піде на одужання.