ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

6 Жовтня 2015 10:12

vosklicatelnyi_znak-191x300За тиждень у Хмельницькому на грип захворіли 614 осіб. Фахівці Держсанепідслужби Хмельниччини кажуть, що епідемічний поріг не перевищено, та у новому сезоні можна очікувати збільшення кількості захворілих.

“На Хмельниччині в сезоні 2014-2015 років було зареєстровано понад 180 тисяч випадків захворювань на грип та ГРВІ. Загалом, перехворіло 14% населення області. Найефективнішим засобом для захисту організму від вірусів грипу є щорічна вакцинація, яка захищає від усіх актуальних штамів грипу. Вона є безпечною і ефективною”, – говорить головний спеціаліст Головного управління Держсанепідслужби у Хмельницькій області Вікторія Рокицька.

Одним із тренерів майбутніх хмельницьких поліцейських стала жінка. Поліцейські стежитимуть за порядком та безпекою на вулицях та дорогах. Для максимально ефективної служби майбутні патрульні повинні знати як діяти у критичних ситуаціях. Для цього вони проходитимуть відповідне навчання. Одним із спеціально призначених тренерів слала підполковник ДСНС в Хмельницькій області Альона Мул.

У Хмельницькому засудили жінок, які зробили у «Марисі» бордель. Хмельницький міськрайонний суд оголосив вирок трьом жінкам, які організували у кафе «Марися» осередок розпусти. Одна фігурантка отримала три з половиною роки, ще дві – по три роки.

Також рішенням суду жінок було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки кожній. Впродовж цього часу вони зобов’язані періодично відмічатися у кримінально-виконавчій інспекції. Крім того, жінкам заборонено виїжджати на постійне місце проживання за кордон.