ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

7 Жовтня 2015 10:58

penХмельницькі міліціонери подаватимуть в суд на активіста «Дорожнього контролю» за наклеп. Активіст «Дорожнього контролю» на своїй сторінці у Фейсбук звинуватив головного даішника Хмельниччини Віталія Сербіну тому, що він збирає із своїх підлеглих по 300 доларів щомісяця. В обласному УМВС вважають, що це просте «обливання брудом» і не виключають, що все це зроблено за чиїмось замовленням. І додали, що не залишать справу із наклепом просто так і уже готують документи для позову до суду.

Обласне УМВС: “Навіть якщо припустити, що начальник обласного ДАІ дійсно хотів взяти у інспектора 300 доларів, то дивно, що він для цього поїхав за 100 кілометрів у супроводі 4 автомобілів. І приїхав за грошима на заправку, де повсюди стоять камери”.

На Хмельниччині виборцям пропонують перевірити себе у списках. У передвиборчий період відділення ведення Державного реєстру виборців працює без вихідних. Правки у список спеціалісти вноситимуть до 19-го жовтня.

Звернутися за інформацією особливо радять, тим, хто голосуватиме вперше, або ж впродовж року змінював особисті дані. У відділенні наголошують, на місцевих виборах відсутня можливість змінювати місце голосування, без зміни місця реєстрації.

Президент посмертно нагородив орденом полковника Юрія Цісарука з Ізяслава. Президент Петро Порошенко 5 жовтня підписав указ про відзначення державними нагородами військовослужбовців, які виявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Військослужбовця з Хмельниччини нагородили орденом Богдана Хмельницького IIІ ступеня.