Опалювальний сезон у Хмельницькому: батареї теплі, але зігрівають не всіх (ОПИТУВАННЯ)

13 Жовтня 2015 18:00

Опалювальний сезон у Хмельниць

Хмельницькі комунальники уже запустили усі 64 котельні і запевняють, що працюють вони в нормальному режимі. Та не всі жителі міста задоволені тим, як обігрівають їхні доміквки.

Опалювальний сезон в Хмельницькому стартував ще 9 жовтня. Тоді запрацювали усі 64 котельні, які обігрівають школи, садочки, офіси та квартири міста. Та схоже, що тепло ще не дійшло до усіх.

– Коли почула про те, що опалення запустять раніше 15 жовтня, то зраділа. Та батареї в моєму будинку ледь теплі. Щоб не замерзнути маю включати ще й обігрівач, – жаліється “ВСІМ” жителька мікрорайону Ракове Катерина Сергіївна.

За словами жінки, у двокімнатній квартирі не стало тепліше й після вихідних. З двома маленькими дітками жителька багатоповерхівки зігрівається за допомогою обігрівача.

У мерії пояснюють, що  з початку сезону скарг щодо холодних батарей від хмельничан вони ще не отримували. А якщо й були якісь зауваження, то несправності ліквідовували досить швидко.

– Було декілька випадків, коли не могли спустити повітря із батарей у квартирах, які знаходяться на останніх поверхах будинків. Можливо, саме тому не до всіх тепло доходило в повній мірі, – каже «ВСІМ» заступник міського голови Анатолій Нестерук.

Прийняти участь в опитувані можна на сайті газети “Всім”

Джерело: Сайт: vsim.ua