СПОЖИВАЧІ ПАТ “ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ” МОЖУТЬ СПЛАЧУВАТИ ЗА ГАЗ ОН-ЛАЙН

15 Жовтня 2015 13:59
podilska.info

podilska.info

Споживачі природного газу Хмельницької області нарешті мають можливість миттєво оплатити рахунок та зекономити свій дорогоцінний час завдяки сервісу на офіційні сторінці підприємства. Для цього необхідно скористатися послугами сервісів он-лайн – платежів.

Кошти будуть миттєво зараховані на Ваш особовий рахунок. Перед тим,як сплатити рахунок, деякі системи запропонують пройти реєстрацію.

“Здійснити платіж може кожен споживач, який має платіжну картку. Необхідно використовувати кредитну або зарплатну картку, на якій є логотип платіжної системи Visa або MasterCard, – повідомляють у прес-службі компанії. –  Он-лайн – оплата за газ впроваджена для того, щоб спростити і зробити процедуру оплати послуг з газопостачання якомога зручнішою для клієнтів. Наступним кроком стане запуск на сайті Особистого кабінету споживача з функціями перевірки рахунку, внесення показань, можливістю он-лайн консультацій та, звісно, оплати за газ. На сьогодні для споживачів є можливість провести дистанційний розрахунок за допомогою декількох платіжних он-лайн-сервісів”.

Детальніше про систему оплати за газ за допомогою сервісів он-лайн у розділі  “Як сплатити за газ он-лайн”